onsdag 18. november 2009

Pimp my chair!

I mangel av spennende bilder fra leiligheten tenkte jeg å vise fram prosjekt "Pimp my chair" som Oliver og jeg har hatt her hjemme. Denne stolen brukte alle vi søstrene da vi var små, og da var den grønn. Så har den vært blå i noen år da lille Rasmus brukte den.
Jeg begynte med å spraylakke med signalgul lakk, men spraylakking var jeg dårlig til!! ;) Ble skikkelig skjoldete og fæl. Dessuten var det vondt å holde nede spraytoppen, også... Hihihi ;)
Så fikk den et strøk gulfarge som var helt feil. Det så jeg på første strøket, men malte ferdig likevel... Snakk om umotiverende jobb!!
Så kjøpte jeg denne herlige signalgule oljemalingen, og vips, så ble jeg fornøyd :D Ekstra fornøyd ble vi begge da voksduken fra Stoff&Stil kom på plass.

Det blir gøy å se hvordan den finner seg tilrette i nyleiligheten!

5 kommentarer:

 1. Jeg liker at dere er for gjenbruk, koselig med arvegods - finfin ble den i gul. Håper det går bra med dere, søta =) Håper på å få treffe dere når jeg kommer til jula =)

  SvarSlett
 2. Artig!! :-D Jeg hadde også sånn stol dajeg var liten og den er hjemme hos mormor slik at Gard har noe å sitte i der. Den er helt suveren. Gjenbruk er tingen! :-D

  SvarSlett
 3. Hei. Tusen takk for Trondhjems-tips! vi gleder oss (neste helg). Hvis Dromedar Trondheim er som Dromedar Bergen vet jeg vi vil elske den! :) Når jeg ser hvor tøff stol/bord-et til O her ble, ble jeg litt lei meg for at mi minste nå er i ferd med å vokse ut av den!! :) vår er umalt og kjedelig. og jenta er to og et halvt. Men hun kan jo ha den til dukker og bamser, selvfølgelig!

  SvarSlett
 4. hvilken fargekode er det på den fargen? jeg har fått skikkelig dilla på gult.
  se her:http://unadostres.blogg.no/1263421479_yellow.html

  SvarSlett