onsdag 4. november 2009

Framgang

Nå har vi holdt på i 5 dager, og har strippet nesten hele leiligheten. Det eneste som gjenstår er vasken på kjøkkenet og badet. Ellers har vi altså:

skrapt av alt av tapet på stue, kjøkken og gang,
skrudd ned skap på gang og soverom,
skrudd ned hele kjøkkeninnredningen.

Rune fikk avspasert mandag og tirsdag, og Svein og Anne har hjulpet masse, så vi kom langt disse dagene :) Oliver har vært med på alt, og vært så tålmodig og flink! <3

I tillegg har vi kjøpt inn ikeakjøkkenet og parketten, og alt til veggene. Gulvet til gangen er bestilt, og valget falt på....... vent å se! ;)

Pappa, Oliver og jeg kjørte et lass på Heggstadmyra i dag, og fikk NESTEN plombert rørene på kjøkkenet... Pappa visste nemlig at slikt trenger man ikke rørlegger for å gjøre! Der sparte vi masse penger :D Vi fikk bare ikke plombert fordi naboen skulle på møte og trengte vannet i en hel time...Siden vi bare skulle skru det av i maks 5 min ble jeg litt frustrert, meeen, sånn ble det bare. Så vi får prøve igjen i morgen.

Svein har sparklet hull i veggene, og Rune er der i skrivende stund og maler på heftegrunning.

Neste steg blir å lime på veggfornyeren, legge akryl i hjørnene, og male to strøk over. Så skal vi male tak, og DA kan vi legge parketten!! :D :D

1 kommentar:

  1. Håper naboen viser sine gode sider også ;-)
    Gleder meg til å se mere bilder!

    SvarSlett