mandag 9. november 2009

Håndtverkere i morgen!

Etter latterlige "tilbud" fra diverse byggmestre om å pusse opp badet for 120.000,- - 200.000,- har vi tatt skjeen i egen hånd og hentet inn anbud på egenhånd. Nå ser det ut som at vi skal klare oss innenfor budsjettet med god margin :D Håpe håpe.... I morgen så skal vi bytte sluk på badet og møte en elektriker for å få pris på gulvlegging. Spennende! Og utrolig godt å være i gang og at ting skjer så raskt.

I helgen kom vi ikke så langt i oppussingen som jeg hadde håpet på, men vi fikk gjort alle de kjedelige pirke-jobbene, så nå er det klart for tapetsering på onsdag, håper vi.

Sårene etter kuttingen av åpningene ble sparklet, vifterøret ble skrudd ned, vinduskarmene fikk seg to runder med grunning og taket ble malt. Varmeskapet på badet og den gigantiske såkalte dusjkabinett-klumpen ble demontert og kastet! Utrolig befriende!!!! :D
Se så "fint" badet ble ;) Trenger nesten ikke gjøre noe mer nå, hehe ;)

Lille Olliebollie koser seg i rotet ;) Han er storfornøyd der borte, for der kan vi ikke legge han fra oss noe sted, men må ha han på fanget hele tida, hihi;)

Bortsett fra akkurat på det rommet, som er blitt "den rene sonen". Der ser dere Ikea-kjøkkenet og parketten. Gleder meg til å pakke opp alle de pakkene!! :D Dette er soverommet, som selvfølgelig ikke skal forbli gult med vinylbelegg...

Nå er det sent igjen, kl er jo tross alt halv elleve... ;)
Natta!

2 kommentarer:

  1. Kanskje dere trenger å sette opp en lekegrind el.reiseseng til Oliver. Bare ikke si til ham at det var mitt forslag for da synes han nok jeg er dum ;-)

    SvarSlett
  2. Kjempebra forslag! Foreldrene til Rune har kjøpt en reiseseng for å ha hos seg, så nå tar vi med den til leil. :) Gooood ide, Tonjis ;)

    SvarSlett