tirsdag 24. november 2009

Oppussing på badet!

Nå er vi i gang med badet! Det ble Adam, som var på befaring i går, som gjør jobben. Han er i leiligheten og river ned gipsplater på to av veggene,  plomberer toalettet og legger primer på gulvet. Så har jeg skaffet elektriker til i morgentidlig for å legge varmekablene og gjøre det andre elektriske. Jippi!!! Det er så godt at ting går framover! :)

Når det er sagt: Ikke alt gjør det, nemlig. I går begynte nemlig bilen å streike. Igjen. Heldigvis var jeg på en bensinstasjon og fikk starthjelp. Så sto bilen på lading i natt, og i morges gikk den som ei klokke mens jeg skrapte av is. Men så skulle jeg skru av motoren fordi det tok litt lang tid å gjøre oss klar til å dra, og når jeg skulle starte den, var den helt død. Adam var der for å bli med bortover, men han har heldigvis egen bil og fikk nøkkelen av meg og dro til leiligheten alene for å starte på veggene. Mamma og pappa var hjemme og fikk dyttet meg igang, og da startet bilen.

Så måtte vi til byggmakker for å kjøpe primer som Adam trengte, og der lot jeg bare bilen stå på tomgang mens jeg handlet. Det var stress!! Livredd for at den skulle bli stjålet løp jeg inn og stressehandlet primer og rull. Kanskje det bare hadde vært til det beste om den ble stjålet?

For da vi kom til leiligheten måtte jeg nesten skru av motoren, men jeg passet på å parkere i nedoverbakke... Da vi skulle dra var den like død, men jeg rullet den nedover bakken i god tro, men denne gangen var den HELT død. Takket være mobil og Svein svigerfar prøvde vi startkabler, uten hell. Det endte med at vi ble tauet bort til Trøaveien, der svigersene bor. Underveis fikk jeg såvidt start, men da blinket alle instrumentene og turtallet sto på 5 og speedometeret sto på 180. Da virket det ikke helt trygt å kjøre hjem... Oliver er heldigvis den snilleste babyen man kan drømme om, så han tok det hele med fatning og var tålmodigheten selv :) Svein kjørte oss hjem, og jeg tenkte jeg skulle støvsuge og gjøre det litt fint til Rune kommer i dag. Men etter et halvt hus, streiket støvsugeren. Er det mulig????

Har jo friskt i minne at i helga klarte Norwegian å ødelegge vogna OG Prampacken, og at heisen til søstra mi sto, sånn at jeg måtte bære vogna og Oliver opp og ned 6 etasjer hele helga... Var liksom ikke nok det???

Så nå er jeg litt lei av motgang... Men glad for framgang på badet! :D

1 kommentar:

  1. Hehe, er det mulig liksom. Sitter her og humrer for meg selv. Tror jeg hadde vært nær ved å klikke da ja. Nå må vi møtes snart. Må bare bli kvitt alle de hersens basselurkene som har bosatt seg i vårt kjære hjem. Neste uke, da skal jeg være rimelig klar for turgåing, babysang, you name it;-)

    SvarSlett