torsdag 12. november 2009

2 uker siden overtagelsen

I dag er det to uker siden vi fikk nøklene til vår første leilighet! :) Vi har kommet ganske langt med oppussingen syns jeg. Jeg har bidratt med Oliverpassen, og bittelitt maling.... Rune har gjort nesten alt!! Og det etter det vanlige jobben sin! Han jobber døgnet rundt. Utrolig imponert, jeg. Så selv om det er tungt innimellom å være "oppussingsenke", så er jeg utrolig takknemlig for alt han gjør. Han er nok mye mer sliten enn meg, tross alt.

Målet for innflytting har vært 1.desember hele tiden, og nå ser det ut som at utleiemegleren får leid ut dette huset til 1. des. så nå er det ingen vei tilbake!! Det er bare å jobbe på. Vi får sove hos foreldrene på den ene eller andre sida hvis vi ikke får ferdig badet, har vi bestemt. Ut skal vi ;)

Siden sist er altså sluket ferdig montert, og vi har hatt folk på befaring for å gi pristilbud på gulvleggingen på badet. Utrolig hvor mye meninger folk har... Kan de ikke bare gjøre som vi vil? Nei, det spørs om vi ikke leier inn egen arbeidskraft og sparer oss økonomisk ruin fram til sommeren.

Jeg klarer ikke å vente med å vise gulvet jeg har bestilt til gangen :

Marmuleum click! :) I farge barbados og raven. (Også kalt sort/hvitt for oss vanlige).

Og så må jeg vise frem tapetet som vi har bestilt :D Det er så søtt!!!

Tapet fra Osborne & Little. Vi skal ha denne på stueveggen mot gangen. Gleder meg skikkelig til se hvordan det blir :)

Rune har ikke kommet hjem enda, det er tapetlegging i samarbeid med Svein svigerfar på planen i dag. Nå skulle jeg virkelig vært god kjæreste å hatt middagen klar... Men det blir ikke det, desverre. Beklager Rune!

Nå er det snart helg, og da skal jeg prøve å få hjulpet til mer i leiligheten.

God natt!

3 kommentarer:

 1. Hey, I like your style! Det blir kjempestilig :-D

  SvarSlett
 2. Hei! Kom over bloggen din når jeg søkte på Marmoleum Click, og må si at valget for gangen er nydelig! Elsker tapeten, en av mine favoritter! Er dere fornøyd med gulvet? Kunne veldig gjerne tenkt meg både i gangen og stuen :)

  SvarSlett
 3. Så gøy å høre fra deg, en ukjent! :)
  Vi er kjempefornøyd med både tapet og gulv. Har du sett på de siste innleggene? Der ser du det ferdige resultatet. Vi brukte vel 3-4 timer på å legge gulvet, men det er inkl litt prøving og feiling...
  Go for it! ;)

  SvarSlett