fredag 25. februar 2011

København

Oliver og jeg har hatt en kjempefin tur til København <3


Søte, lille nusselige Jonatan har bergtatt tanta og fetteren sin, det er helt sikkert. For en herlig baby! :)


Gode, snille storebror Rasmus var selvfølgelig like søt som alltid. Og denne gangen var han og Oliver like nok aldersmessig til å få godt selskap i hverandre. De lekte fint, men utfordret hverandre som søsken. De bytta på å ta leker fra hverandre, en klorte den andre og den andre ertet, og så killet de hverandre og hoppet i senga og snakket tullespråk sammen som begge lo høyt av :D


Oliver var supergutt da mamman ville inn til Strøget... En risiko å ta med seg småttiser inn i bystresset, særlig slike som legger seg på butikkgolvet i raseri og vræler høyt. Godt innpakket i ull og vindtøy inne i voksiposen sov engelen som en sten hele shoppingrunden! Mamman turte ikke pakke opp bylten i frykt for at idyllen skulle bli brutt... Kanskje ikke så snill mamma akkurat der. En lettere kokt Ollie våknet etter to timer og var nærmere hundre grader og smørblid :)


Smørblid var jeg også, som hadde vogna full av danske godbiter ;) Hohoho! Go Ollie! Go Ollie!Heldigvis liker Oliver både tog= bu, fly=py, buss=buss, og bil=bilan, så hele reisen gikk superfint!


Det var litt trist å reise fra danskene...


Men godt å komme hjem igjen!


Ha en fin helg! :)

2 kommentarer:

  1. fiiine bilder av familien =)

    SvarSlett
  2. Sååååå fine bilder! Skjønne gutter! :-) Mange klemmer fra tante Solfrid til både trøndere og dansker.

    SvarSlett