fredag 28. januar 2011

Ferdige og uferdige prosjekter

Jeg har endel maleprosjekter på gang som skal gjøre hjemmet vårt enda mer hjemmekoselig.  Det virker så enkelt, men det blir jo ikke gjort i min verden. Det er ikke så lett å komme i gang med malearbeid med en liten en som også vil være med å male og ta på ting ;)

I går fant jeg plutselig tid, og satte til verks med fem småmøbler på en gang. Og det gikk jo unna på en liten time bare! Tallerkenhylla skulle jo liksom opp i den gamle leiligheten, så den har stått på vent sida i fjor! Og tripp trappen har stått halvmalt i månedsvis.


Hurra for kjellerbod med plass sier jeg bare :)
Den nye ikea-hylla ble grunnet, og så har jeg en liten hylle som er spesiallaget til meg fra farfaren min fra da jeg var liten, den fikk også grunning, og så fant jeg en gammel tavle hos mamma og pappa som vi hadde da vi var små, og den fikk tavlemaling. Gleder meg til å male med de fargene de forskjellige skal ha!

Jeg vil også vise fram et annet prosjekt jeg har hatt gående i månedsvis som endelig er ferdig, nemlig mariusdressen! ;DModell i farta gjør ikke iPhonen noen tjeneste, så bildekvaliteten er ikke den beste. Men greit at skjønnhetsfeilene i dressen forsvinner, hehe.

Nå er det pizza, brus og tv-tid :)

3 kommentarer:

  1. Herlig Rannveig! :D Du e rå flink!

    SvarSlett
  2. Dressen ble knallfin! Kjempesøt modell også...

    SvarSlett
  3. Kjempefin Mariusdress! Jeg har strikket en Marius genser til voksen og trodde aldri jeg skulle bli ferdig.., det hjalp på røyksuget også, kanskje på tide å strikke en genser til eller to... :)

    SvarSlett