onsdag 22. desember 2010

Juleforberedelser

I natt sov vi første natt i den nye leiligheten, og det var helt fantastisk! :) Vi holdt på til langt på natt med å ordne i stand, jeg blir jo helt oppgira av sånt og skal bare skal bare ;) Det var bitende kaldt med -18 grader ute, og kun en skarve oljeovn til å varme opp hele leiligheten... Gjett om det var herlig å komme hjem med ved til peisen i dag!
Makan til julestemning finnes ikke :) Fyr i peisen og tente lys og snø ute. Da er vi der :) Og selvfølgelig en liten rød julekule som selveste Oliver har laget i barnehagen <3Alle eskene er pakket ut, og vi kommer fint i orden til julaften nå, med lys og julepynt på plass.

Oliver sover sin første natt på eget rom i natt, og var superstolt av rommet sitt!

Nå mangler jeg bare to julgaver så er jeg klar.

Juleferien min starter i morgen, så det skal gå finfint :D

Men først skal jeg gå solsnu-skitur med folk fra jobben kl.l 08.15. Det er tradisjon fra arbeidsplassen, man markerer at nå er den mørkeste dagen i året forbi, og at fra nå blir dagene både lysere og lengre. Vi går fra Skistua til Elgsethytta til Storheia, og ser på soloppgangen fra toppen av Storheia. Julestemning! :)

Det er meldt -18 grader, og grønn swix er et must.

God natt!2 kommentarer:

 1. Så koselig! Og flott dere har pakket ut alle eskene allerede!
  Høres deilig ut med skitur i kulda. Her er det også kaldt, men jeg kan ikke gå på ski akkurat nå, selv om vi har snø.
  Gleder meg veldig til å komme på besøk i leiligheten.
  Klem fra storesøster T

  SvarSlett
 2. Herlig, gratulerer med leiligheten nok en gang. Sniktitten ser bra ut =) Ønsker dere en riktig god jul, kanskje vi sees

  SvarSlett