fredag 24. september 2010

Frosta!

Jeg har av en eller annen grunn lagt min elsk på Frosta. Eller, grunnen er vel Marie, hihi, som er vokst opp der og som sender idylliske bilder derfra og som lokker oss til å se på hus der på finn.no selv om vi egentlig er urbane folk og leter etter leilighet i Trondheim... ;)Men samme hvor urban jeg tror jeg er så let's face it, hvor ofte er jeg på byen? det er begrenset hvor lenge oliversen holder ut på cafe og shoppingpengene er ikke så mange lenger. Da er det unektelig litt fristende å bo et sted med stor hage og flere rom, når det er hjemme man tilbringer tiden sin likevel;)Det er et spesielt hus som har ligget ute på finn.no i lang tid, og som jeg stadig kommer tilbake til. Det var visning igjen på torsdag, uten at vi var der. Så nå planlegger vi en liten utflukt i morgen hele familien til Frostalandet :) Søte Marie er der i helgen og har meldt seg som guide! Så da skal vi se på huset og se på Frosta og kjenne etter om det er et sted vi kan trives. Jeg er nemlig redd for å få hjemlengsel, hihihi, selv om det bare er 1 time unna Trondheim.


Det blir spennende tider uansett hvor vi finner bolig, hvertfall! Og kanskje vi blir boende her vi er? Vi trives utrolig godt, men det er unektelig litt trangt...

Ha en fin fredag :D

2 kommentarer:

  1. Så spennende. Du får legge ut linken på huset hvis det blir aktuelt å by på det. Du er forresten veldig flink til å blogge! Leser alltid innleggene dine :) God helg!

    Kristin

    SvarSlett
  2. æ like d her altså!!! :D

    klem marie

    SvarSlett