fredag 27. august 2010

Ingen er bare det du ser


Jeg synes dette var så bra skrevet! Og statuen var så annerledes enn det vi vanligvis finner i bybildene. Det fikk meg hvertfall til å tenke, så nå ville jeg dele det med dere :)

Statuen finnes i Bergen, der Rune og jeg var for noen uker siden. Iron Maiden og SØVN sto på planen på en 3 dagers kjæreste tur uten Oliver. Ollie koste seg hos besteforeldre så lenge.Bergen er en nydelig by! Jeg trodde Trondheim var den fineste byen (hehe), men må absolutt si at Bergen er den vakreste, uten tvil. Trondheim er sikkert best å bo i, men Bergen tar seg bedre ut.Iron Maiden er kanskje ikke det jeg har hørt mest på, men det var absolutt en herlig konsertopplevelse! Det gjorde ingenting at jeg ikke hadde hørt alle sangene, musikken er fengende uansett. Det var deilig å stå i skumringen å nyte musikken sammen med verden beste Rune <3


Bergensregnet kom midt under konserten, men holdt seg  unna resten av turen. Til Runes forsvar må jeg si at det IKKE er han som har fått seg veske...En elskelig ting med Bergen er take -away fiskemat!! Etter konserten gikk vi innom fisketorget og kunne velge og vrake i frisk sjømat. Herlig! Det var både reker, krabbe, og laks til en relativt billig penge. Jeg endte opp med et rundstykke med røket laks og egg og det smakte fantastisk! Etterpå kunne Runis tusle innom Mac'en...hihihi. Storfornøyde begge to.

Bortsett fra konserten ble det mat på fridays, shopping og avslapning i Bergen. Savnet av Oliver gikk bra også, godt å høre at han hadde det bare fint. Meeeen det var sinnsykt godt å komme hjem til han også!

3 kommentarer:

  1. Jeg synes Rune var fin med den veska jeg, ikke noe å skamme seg over!

    SvarSlett
  2. Fine bilder av kjærlighetsferien =), Bergen by er fantastisk fin Ü

    SvarSlett
  3. Det var en tankevekkende statue! Og ja, Bergen er en kjempefin by! *Solfrid*

    SvarSlett