søndag 11. april 2010

1 år!

Tenk, nå har jeg vært mamma i 1 år. Ett år! Olivergutten min feira sin første bursdag i går 10.april, og det var en stor dag for oss foreldre.... Tenk at for ett år siden visste vi ingenting om hva vi hadde i vente, vi visste bare at det var et veldig ønsket barn som straks var på vei til verden! <3Og dette året har vært det korteste året jeg noensinne har hatt. Aldri har jeg vært så oppslukt av noe så intenst og vedvarende som av Oliveren min. Det har vært slitsomt også, med et gjennomsnitt på under 6 timer søvn hver natt i 366 dager, og babygråt man ikke vet årsaken til og mye nytt og fremmed, men det har vært så utrolig mye kos og opplevelser som veier opp for det slitsomme:) Jeg er stolt over å ha en sunn og frisk ettåring, som er levende og smilende, takket være oss som foreldre! <3 Dagen ble feiret med familien på begge sider, og det ble en kjempekoselig dag <3.
Olliebollie fikk masse fint, mange fargeglade leker, sine aller første sko, klær og bilstol for store gutter.Skoene fikk vi i grevens tid som det heter, for nå raser han rundt og elsker å gå! (Med litt støtte foreløpig, men det er like før det ikke trengs mer!)

Full fart på Oliver, inn i sitt 2. år :)

God natt!

5 kommentarer:

 1. Gratulerer så mye til deg, Rune og Oliversen som ble 1 år. Synd vi ikke fikk sett hverandre i påskek, det får bli til sommeren, da er han blitt stor, da ;)

  SvarSlett
 2. Ja, tenk et helt år med gullet:-) Enig med du i at det har vært et helt fantastisk år. Tenk så heldig vi er som har to så flotte gutter i livet vårt! Føler en stor takknemlighet hver dag når jeg ser på lillegutten min. Livet kan ikke bli bedre enn øyeblikkene jeg deler med han:-) Gratulerer med 1års jubileum som en fantastisk fin mamma, snuppa mi:-)
  Klem fra Catrine

  SvarSlett
 3. Gratulerer Oliver. klem fra Una

  SvarSlett
 4. Hei Rannveig:)

  legger igjen hilsen til Oliver som hadde bursdag i går så gratulerer med dagen som har vært:) håper du stikker innom bloggen min hegeho1.blogg.no å ser der :) klem Hege hilser fra linn:) kommer på besøk på skolen når vi får tid til d:) så snakkes vi når vi kommer på besøk:)

  SvarSlett
 5. Forsinket grattis med dagen til Oliver!!

  SvarSlett