torsdag 26. januar 2012

Posterdilla!

Jeg er hekta på interiørblogger og nettbutikker for tida. Jeg blir sååå inspirert og får masse ideer til leiligheten :D Problemet er at jeg blir så oppslukt at jeg drømmer og drømmer og legger planer og klikker meg videre og videre og videre... Plutselig er klokka 01.30 og jeg løfter blikket fra skjermen og innser at leiligheten ikke er blitt det spor freshere!!?


Jeg har tusen ideer ihvertfall, nå må jeg se å få satt de ut i verden. Det er liksom ikke min leilighet jeg ser på skjermen om jeg aldri så mye nistirrer på den ;)

Må innrømme at jeg har fantasert om å legge mac'en i kjellerboden for å få litt kustus på meg selv. ( Da er den for langt unna til å sluke meg, og jeg trives ikke sååå godt nedi der til å hente den med det første;))


All surfinga har hvertfall resultert i tre nye posters som er på vei i posten! :D

Det Manhattan bildet finnes i begrenset opplag, og da jeg så det ble jeg helt forelska og lette og lette på nett, men det var utsolgt overalt... Det er laget av David Ehrenstråhle, og jeg tenkte hvorfor ikke bare spørre kilden selv? SÅ jeg sendte han en epost om han ikke kunne hjelpe meg å få tak i et. Og jaggu kunne han ikke det!!! :D :D Hurra for David! Hohoho! Tilbød meg tilogmed 200 kr i avlsag sånn uten videre i tillegg. Makan til heldig! SÅ nå venter jeg spent på postmannen.

Ha en fin og forblåst natt! :D

3 kommentarer:

 1. Hvem er det som har laget den siste plakaten der? Og hvor kan jeg få tak i den :P Kjempe fin!

  SvarSlett
  Svar
  1. Den tøffe tigeren der fant jeg på et nettsted som heter society 6 :)

   Slett
  2. Tusen takk skal du ha!

   Slett