torsdag 18. februar 2010

Et steg videre

I dag fikk vi endelig opp persienner på stua :DValget har stått mellom gardiner, liftgardiner, persienner i stål, persienner i tre, ingen gardiner... Vi har klart oss så langt uten gardiner, og det er utrolig luftig og fint synes vi. Det hadde vært førstevalget vårt om det hadde vært mulig... Men med den deilige vårsola rett inn vinduene så Oliver blir blendet på lekematta og vi ikke ser noe på PC'ene sa det seg litt selv at vi må ha noe der.

Rommet er ikke så bredt, så jeg var redd for at vanlige gardiner ville bli litt kjedelig, og ikke gjøre noe for rommet. Lenge hadde jeg planer om liftgardiner, for å få rommet til å virke litt bredere. Men etter å ha tenkt litt mer så jeg for meg at tøygardiner i denne lille stua kanskje vil stjele litt av romfølelsen, at de vil fylle for mye i rommet og virke "urolig". Derfor fikk jeg lyst på persienner. Enkelt og greit, de gjør jobben sin, og samtidig kan de bli nesten borte når de er heist til topps. Da ble jo valget mellom tre og stål den neste utfordringen... Takket være min storesøster som har hatt begge deler, kom jeg fram til at trepersienner er tingen for oss! ;)

Da de endelig var i hus skulle det gå enda en uke før de kom på plass... Det er utrolig hvor lang tid ting kan ta med små barn i hus! Og jeg må innrømme at jeg ikke greide det selv, så Rune-helten måtte trå til, som alltid ;)
Da ble det ordna i en fei! og vi er veldig fornøyd :)


Se bort fra rotet da, er dere snille... ;) Jeg har ikke helt øye for detaljene når det kommer til bloggebildene mine, ser jeg, hahaha. Men det ser jo sånn ut mesteparten av tiden, så hvorfor ikke bare legge det ut. This is me! ;)

OL på TV'en ser dere, ha en fin OL-tid!

3 kommentarer:

 1. Oj, saks på bordet... pass på Oliver... hehe
  Klem fra Tante T

  SvarSlett
 2. Hehe, huff ja ;) Heldigvis ikke en del av det daglige interiøret.

  SvarSlett
 3. Takk for det =) Det kommer interiørnytt vettu, men vi skal ikke kjøpe så mye store møbler, vi leier jo bare også. Kom bare å gi tips =) F.eks hvor den brune lampen i stuen deres er fra? I like it!! =)

  SvarSlett