fredag 5. februar 2010

Barnehageplass

Innimellom skjer det ikke så mye oppussing i vårt nye hjem, så da kan jeg vel blogge om andre ting som skjer? :)

Nå har vi altså søkt om barnehageplass til Oliver! Og det er ganske stort syns jeg. Her går det unna, og enda så lite lyst jeg har til å komme ut av denne koselige, myke babybobla, så går verden sin gang. Og Oliver må i barnehage.

 Oliver får det sikkert kjempefint! Det føles bare litt skummelt... Og jeg skal tilbake på jobb. Det blir uvant, men sikkert fint også :)

Man skal jo sette opp 1. og 2. ønske ang barnehageplassen, og jeg har tilfeldivis valgt to barnehager som har 2 og 3 avdelinger, så da stiller jeg på en måte i konkurranse om 5 plasser. Det trenger jo ikke være så dumt. Selv om jeg har to favoritter som jeg har ønsket plass på i søknaden. Begge barnehagene er i gangavstand, så det er perfekt med tanke på at vi har gangavstand til jobben også. Bilsalg neste? ;)


Bildene er tatt av kollega Tom på Strinda :) Vi skal booke han til fotosession ved nærmeste anledning :)

Nå har vi trent på 3t, og Rune lager tacoform. Mmmmm... Det er nachos, tacokjøtt, tacosaus og ost lagvis i ildfastform. Serveres med salsasaus, rømme og salat. Helt fantastisk!

God fredag!

5 kommentarer:

 1. Hej... Ble tipset om bloggen din av Cecilie.. Er nemlig også i gang med litt tapetsering, og Cecilie tipset meg derfor om bloggen din... Veldig fin tapet dere har i stuen ;)

  Har dere kjøpt den i butikk eller bestilt den på nettet?

  SvarSlett
 2. Hei du! Så gøy å få en ukjent kommentar ;) Superfornøyd med tapeten. Jeg kjøpte den hos Berge interiør i St. Olavsgt. i Trondheim. De må bestille den fra utlandet for hver kunde, så det tok vel 14 dager før jeg fikk den. De har kjempebra utvalg og tapet anbefales! Lykke til :)

  SvarSlett
 3. P.S Du har vunnet en Blog Award av meg ;-)

  SvarSlett
 4. *hei rannveig! takk for koselig kommentar på bloggen! for en herlig gutt du har-en skikkelig hjerteknuser! hylla er ikke brun men den er i stål-superfin;jeg elsker min! jeg kjøpte min på ruth 66 i oslo, sjekk ruth66.no om de har den i nettbutikken. eller så har danske grønlykke en annen variant: http://shop.gronlykke.com/product.asp?product=274
  ha en fin lørdag med lillingen din! jeg venter min hjem om noen timer(han har vært borte i 3 dager!!), og jeg gleder mes STORT* vigdis

  SvarSlett
 5. *hei igjen! jeg har den store varianten, og den koster nå 2300 på ruth 66 (http://www.ruth66.no/produkter.php?p=5). da jeg kjøpte min for halvannet år siden så kosta den 1900, så da var den jo litt billigere. jeg synes den store passa best hos oss, for vi hadde en ganske stor vegg den skulle henge på. hvordan er veggen du skal henge den på? de har jo ikke den lille på ruth, og hvis du skal kjøpe den lille fra grønlykke så må du jo betale porto-så da går det jo nesten opp i opp med å kjøpe den store på ruth 66;) hi, hi- jeg heier på den store! legg bilde på bloggen hvis du kjøper den,da* vigdis

  SvarSlett