fredag 1. januar 2010

Lure meg...

Godt nytt år! 

Vi spiste deilig ribbe hos mamma og pappa i kveld, Oliver, Rune, Ingeborg, Eric og meg. Olliebaby sovnet til vanlig tid i vogga han sov i som nyfødt, så vi kunne kose oss og slappe av litt foran TV'en med teit Chevy Chase-film ;)
Vi kjørte hjemover kvart på tolv, så vi kunne se rakettene (eller karettene som noen sier) på veien med utsikt over hele byen. Oliver våknet da vi måtte kle på han, men det gikk fint og smertefritt, og han lå helt stille i bilen og så ut til å  kose seg :) Flinke babyen min...<3 Vi stoppet bilen i Blussuvoldsbakken, og så på rakettene fra festningen. Kjempefint!

Tilbake til hvorfor jeg syns jeg er så lur;)
Jeg har jo som kjent en del klær og sko, og det merkes veldig godt nå som vi bor litt trangere. Bodene er fulle! Da er det ikke så dumt med nettsteder som finn.no! Og i går kveld kl 23 kom jeg på at jeg har jo en kjempedyr Canada Goose jakke liggende i boden, som aldri blir brukt. Den måtte jeg bare legge ut for salg på finn-torget. Jeg la den ut for 2500,- det er vel halvparten av hva jeg ga... I morges hadde jeg fått 10 e-mails og 2 sms fra interesserte kjøpere! Så vips, kl 11 var den solgt! :D Og jeg satt med 5 stk. 500 lapper i hånda :D :D Lure  meg!
Men, jeg hadde dem ikke så lenge. For da øynet jeg muligheten for endelig å kjøpe meg en Tolix krakk som jeg har siklet på lenge. De er så tøffe og fine!! Og så trenger vi faktisk en krakk for å nå opp i kjøkkenskapene. Spesielt trenger vi en Tolix-krakk. Så 40 min før stengetid kjørte jeg nedover til sentrum og kjøpte en aldeles nydelig hvit krakk. Ah, for penger som ikke svir ;) (Den kostet ikke 2500,- altså... ;)) Den passer perfekt til leiligheten! 


I tillegg har jeg lagt ut to kommoder og en stålampe på finn.no, og kommodene skal en mann kjøpe i morgen :) Så da er vi godt på vei til å finansiere garderoben på soverommet. Det er den siste store utgiften vi har, og det gjør godt med litt friske penger å putte i garderobepotten :) Jeg tenker og pønsker på hva mer jeg kan legge ut på finn, hihihi. Folk vil jo ha alt mulig! Rune ble plutselig engstelig for PS3'en sin, knis. Skal legge ut en dvd-spiller med surround-høyttalere og et fat også, har jeg tenkt.

Dette blir et langt innlegg. Men må bare tilføye at flinke Rune-mannen har bygd garderobeskap i gangen nå! Med store deilige speildører som gjør den lille gangen dobbelt så stor. Og så har han montert ny lampe i taket. Det eneste som mangler nå er listverk og ryddighet;) Fortsatt har vi leiligheten full av verktøy og utstyr.
Ha en fin nyttårshelg! Og igjen, ett godt nytt år!

3 kommentarer: