lørdag 30. januar 2010

iPhone!

Jeg er så heldig!! :D :D Jeg har fått en iPhone av verdens beste kjæreste!!!! :D <3

Min kjære kjære Rune har sagt i en uke nå at det venter en overraskelse på meg. Og han har vært så skråsikker på at "du blir ikke skuffet" og "jeg vet at du blir glad". Og hele uka har han fyrt oppunder overraskelsen og ville ha meg til å gjette og si om jeg gledet meg. Jeg er så nøktern når det kommer til sånt, og tør ikke gjette eller håpe på noe stort eller spesielt. Da blir jeg jo aldri skuffet heller! Men jeg må innrømme at han fikk meg til å bli litt opprømt angående denne greia som enten skulle skje, eller som skulle komme i posten, eller som var noe til leiligheten.

Men at det var en sånn overraskelse, det hadde jeg aldri gjettet! Jeg ble så glad så glad!Jeg hadde begynt å få lyst på ny telefon før jul, men jeg hadde ikke tenkt å kjøpe en på en stund. Og Mac sine produkter er jo så lekre at jeg hadde selvfølgelig lagt min elsk på dyre dyre iPhone. Og det hadde jo Rune-kjæresten snappet opp, og vips! Så var jeg iPhone-eier! Det er så kult! :D

Og det mest romantiske med det hele er tanken bak, syns jeg. Han ga den fordi han syns jeg fortjener en oppmerksomhet i en travel hverdag, fordi han setter pris på jobben jeg gjør som mamma til Oliveren vår, fordi han ikke bryr seg om dager som morsdag og valentinsdag, men vil gi oppmerksomhet til sine kjære når han selv vil, og fordi han elsker meg. Jeg må jobbe mye for å veie opp alt han gjør for meg, sier jeg bare. Heldige meg.

2 kommentarer:

  1. Så heldig du er =) Rune er fantastisk altså. Gratulerer med iphone hihi

    SvarSlett
  2. Grattis med iPhone!
    Med vennlig hilsen Arve

    SvarSlett