torsdag 10. desember 2009

Familien midt-i-kaoset

I dag fikk vi internett! Og jeg kan blogge igjen, hehe. Vi flyttet til leiligheten på lørdag, og bor midt mellom esker og møbler.Oliver i julegaven sin i leilighetsrotet. Sjarmisen til mamma.... <3

Badet er ferdig flislagt, og siden bildet er tatt har Rune montert ny do. Foreløpig ingen vask, men det kommer :)
Kjøkkenet er stortsett ferdig, bortsett fra vifterøret, dekke bak ovn og vask, spotter under skapene, dekkelist nede...pluss småtteri ellers. Men finfint kjøkken!Da bildet ble tatt slet vi fryktelig med å få inn stekeovnen. Finberegningen vår hadde ikke tatt hensyn til at benkeplaten ved vasken stakk ut noen cm. Da vi skrudde av benkeplata var det en gulvlist som sperret veien. Da vi fjernet lista fikk vi inn stekeovnen, men da gikk ikke ovnsdøra opp! Den dunka borti skapdøra under vasken. Så måtte vi av med den andre benkeplata, og lirke de to andre seksjonene noen cm mot kjøleskapet. Men, da fikk vi ikke kjøleskapsdøra opp!!! Den krasjet i benkeplata. Så da måtte vi virkelig lirke og smøye i begge ender for å få ting på stell. Når vi trodde vi hadde fiksa det, og skrudde fast, så hadde det flyttet seg noen millimeter og det var krasj igjen. Men med Rune sin milimeterpresisjon pluss litt sandpapir på benkeplata ble det heldigvis orden i sakene ;) Hohoho!

Tenkte å vise et bilde av stua slik den er nå, vi har sovet på stua siden lørdag, og i dag fikk vi endelig begynt å male soverommet. Målet er å legge parkett i helga! Nå er det jo som å bo på en ettroms, med alt for mye stasj! ( Det er veldig mye mer ting her nå en nda bildet ble tatt... Men fortsatt ingen gardiner! Som dere ser, kan vi se rett på parkeringsplassen, og alle kan sikkert se oss... Huff. Hehe.)
Jeg skal oppdatere bloggen oftere igjen nå som vi er på nett. Vi har forresten ikke hatt TV heller, så vi har levd litt i vår egen oppussingsboble her på Moholt ;)

Men da sier jeg godnatt, med Oliver 1 meter unna meg er det ikke så mye mer oppussing vi får gjort i kveld.


1 kommentar:

  1. Oliver virker like blid for det. kaoset altså. vi skal gjennom det samme straks. fikk solgt leilighet i går. det var godt. klem. n

    SvarSlett